Dobrodošli!

SU-MO Tours je turistička agencija koja se bavi privatnim smještajem, sa zadatkom promocije gradića Omišlja. Nastojat će prikazati omišaljske prirodne ljepote, veoma bogatu kulturno-povijesnu baštinu kao i smještajne kapacitete u privatnim apartmanima i sobama.

Sam položaj Omišlja daje mu veliku prednost. Gradić se nalazi odmah nakon Krčkog mosta, na sjeverozapadnoj obali otoka Krka. Dominantan položaj nad cijelim Kvarnerom znali su kroz povijest prepoznati njegovi brojni gospodari. Iz Omišlja je vrlo lako posjetiti bilo koje mjesto na otoku kao i okolna mjesta i gradove na kopnu (što je uvelike olakšala izgradnja Krčkog mosta).

Omišalj je miran i tih gradić, savršen za dobar odmor. Na njegovim pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama, moći ćete u potpunosti uživati u suncu i moru, a bogata vegetacija pružit će vam duboku sjenu u vrućim ljetnim mjesecima kada je zaista i potrebna.

Valja naglasiti da je Omišalj u posebnom programu UNESCO-a kako bi se održao sklad između kulturno-povijesne baštine, prirodnih ljepota i industrije koja se razvila u posljednjih 30 godina.

SU-MO Tours pobrinut će se da vam pruži sve potrebne informacije kako biste u potpunosti iskusili gradić Omišalj, otok Krk kao i brojne zanimljive lokacije na susjednom kopnu.

Ugodan boravak u Omišlju želi vam SU-MO Tours!